Koffiebonen Palermo exclusieve koffiebonen (inhoud 1 kg)

KB2007

Nieuw product

Een krachtige espresso, een must voor de liefhebber van een echte italiaanse espresso.

Meer details

99 Items

€ 25.99 incl. btw

Meer informatie

Palermo Espresso

Brandhoogte: slowroast

Smaakomschrijving

Palermo Espresso is een stevige, temperamentvolle Italiaanse koffie, gemaakt van exclusieve koffiebonen die zorgen voor een krachtig mokka-accent. Deze krachtige koffie bieden wij aan zoals de Italianen het graag hebben: een krachtige espresso met een extra romige crema.

Deze koffie is zeer geschikt voor zowel een half als volautomaat. 

Kan prima in melk gerelateerde koffies, blijft goed overeind staan en behoud zijn stevige bite.

Al onze koffiebonen hebben hun eigen unieke koffiebonenmelange. De verhouding van de Arabica en Robusta koffiebonen en de branding van de bonen zijn erg smaakbepalend. Uiteraard werken wij alleen met de hoogste kwaliteit bonen. Deze bonen komen binnen als rauwe, groene koffiebonen en worden in de branderij getransformeerd in een boon die klaar is om geconsumeerd te worden. De smaak en het aroma ontwikkelen zich pas na het branden. Tijdens het branden wordt het beste uit de koffieboon naar boven gehaald. 

Een volle smaak en een heerlijke aroma. Pure verwennerij! Dat is koffie de van Kalo Koffie. De perfecte kop koffie is dichterbij dan je denkt want onze koffiebonen worden rechtstreeks geleverd van de koffiebranderij. Onze koffiebranderij roostert op ambachtelijke wijze voor de echte fijnproever.
Dagelijks worden verse bonen gebrand voor een perfecte melange 

Palermo Espresso is te bestellen per zak van 1000 gram of per doos van 8 pakken.

Inhoud

100% Arabica Koffiebonen

Verpakking: 1000 gram