Kalo Koffie. Smaakvol aroma.

Kalo Koffie staat voor persoonlijke service, optimale kwaliteit en zeer betaalbare prijzen. Wij leveren onze koffie al geruime tijd aan de zakelijke markt, maar u kunt nu ook thuis genieten van een kopje Kalo Koffie. Een bestelling in onze webshop die geplaatst wordt voor 16.00 uur, wordt gegarandeerd de volgende dag, door heel Nederland en België bezorgd.

Koffiebonen

Onze koffiebrander reist de hele wereld af op zoek naar perfecte koffiebonen. Ethiopië, Brazilië, Honduras, Columbia, India. Kosten nog moeite worden gespaard om de allerbeste koffiebonen te zoeken en in te kopen; al onze koffiebonen zijn van de hoogste kwaliteit.

Terug in Nederland wordt er gezocht naar de beste combinaties van koffiebonen, zodat er voor u een mix naar eigen recept ontstaat. De juiste balans tussen arabica - zorgt voor de uitgesproken koffiesmaak - en robusta - zorgt voor de zure en bittere smaak -, om zo een heerlijke kop koffie te garanderen.

Alle melanges van Kalo Koffie zijn uniek en speciaal voor ons ontworpen. Al onze verschillende soorten koffie worden speciaal voor en door ons ontwikkeld; een unieke smaaksensatie. Onze Arabica Black Label bijvoorbeeld kan zich meten met alle grote, dure merken, maar dan voor Kalo Koffieprijzen.

Gemalen Koffie

U hoeft niet in het bezit te zijn van een volautomatische koffiemachine om te kunnen genieten van Kalo Koffie; al onze melanges zijn ook te bestellen in de gemalen variant. 

Branden

Om optimale smaak en een diepe aroma te garanderen worden al onze koffiebonen op ambachtelijk wijze gebrand, volgens het slow-roast-brandproces. Zo blijven alle aroma’s en volle en intense smaken van elke arabica en robusta-boon bewaard tot in uw kopje.

Gegarandeerd vers, voor horeca, bedrijven en thuis

Omdat onze voorraden van koffiebonen en gemalen koffie dagelijks aangevuld worden, direct vanaf onze koffiebranderij, kunnen wij onze klanten altijd bedienen van vers gebrande koffie tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze koffie wordt al veelvuldig gereserveerd in verscheidene restaurants en cafés, maar is via onze webshop nu ook voor thuis of op kantoor beschikbaar. 

Kalo Koffie: kwaliteit, smaak, service, betaalbaar!