Kalo Koffie - Turkse Koffie - Kara Aşk - 1 kg - Gemalen Koffiebonen

KB2006

Nieuw product

Lekkere pittige koffie, met een mooie volle afdronk en een stevige bite.

Meer details

99 Items

€ 22.99 incl. btw

Meer informatie

De Kara Aşk is een krachtige, temperamentvolle koffie. De Turkse koffiecultuur vindt zijn oorsprong in de grijze oudheid, waar deze Turkse koffie werd gebrouwen in een cezve op het zand.

Kalo Koffie brengt jouw echte Turkse koffie: Kara Aşk. Stroperig en geurig zoals Turkse koffie bedoeld is.

Kara Aşk is koffie van topklasse voor de liefhebbers van sterke koffie.

Zeer geschikt voor koffiebars en lunchrooms, die kwaliteitskoffie wensen te presenteren. Maar ook uitstekend geschikt voor alle vormen van thuisgebruik.

Al onze koffiebonen hebben hun eigen unieke koffiebonenmelange. De verhouding van de Arabica en Robusta koffiebonen en de branding van de bonen zijn erg smaakbepalend. Uiteraard werken wij alleen met de hoogste kwaliteit bonen. Deze bonen komen binnen als rauwe, groene koffiebonen en worden in de branderij getransformeerd in een boon die klaar is om geconsumeerd te worden. De smaak en het aroma ontwikkelen zich pas na het branden. Tijdens het branden wordt het beste uit de koffieboon naar boven gehaald.

Een volle smaak en een heerlijke aroma. Pure verwennerij! Dat is koffie de van Kalo Koffie. De perfecte kop koffie is dichterbij dan je denkt want onze koffiebonen worden rechtstreeks geleverd van de koffiebranderij. Onze koffiebranderij roostert op ambachtelijke wijze voor de echte fijnproever.
Dagelijks worden verse bonen gebrand voor een perfecte melangeKara Aşk is te bestellen per zak van 1000 gram.
(volle doos van 8 zakken = 8kg)

65% Arabica / 35% Robusta.

Verpakking: 1000 gram